A inceput Revolutia Preturilor – 3 zile cu mega reduceri la orice

Astazi a inceput Revolutia Preturilor la eMAG, cel mai mare retailer online din Romania. Ai timp de trei zile, super reduceri la toate categoriile de produse, inclusiv petshop, carti si mobila (noile categorii).

Daca nu doresti sa astepti pana de Black Friday sau vrei sa faci un cadou, acum ai ocazia, pentru ca preturile sunt absolut imbatabile.

Ai spre exemplu telefonul dual SIM Allview P6 Quad la doar 599 LEI !!

Vrei o tableta completa, cu procesor quad-core, 1.5GB RAM, 4G, GPS, Android 4.4 si crezi ca nu ti-o poti permite? Ai Samsung Galaxy Tab 4 la doar 899 LEI!!
samsung tab4

Iti vine sa crezi ca poti avea un laptop performant Lenovo, chiar mai ieftin decat o tableta?
La DOAR 799 LEI primesti urmatoarea configuratie: procesor AMD Dual-Core E1-2100 1.0GHz, 2GB, 500GB, AMD Radeon HD 8210. Este un best-buy, cu cel mai bun raport pret-calitate din actuala oferta !!

laptop lenovo ieftin

Vrei sa iti upgradezi actualul Desktop si sa-i adaugi un plus important de viteza? Cumpara-ti un SSD si inlocuieste batranul HDD. Gasesti Intel Solid State Drive (SSD) 520 Series, 120GB, SATA 3 la 263 lei.

Iti expira licenta antivirus si vrei cel mai bun produs de pe piata? Incearca noul BitDefender Antivirus Plus 2015 la doar 39 Lei !!

Bucataria e pasiunea ta sau vrei sa iti rasfeti sotia cu ceva util si frumos? Ai storcatorul de fructe si legume de la Russell Hobbs la doar 189 lei!!

Poti profita de aceste promotii si multe altele doar pana joi, 25 septembrie!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “A inceput Revolutia Preturilor – 3 zile cu mega reduceri la orice”

  1. Alin

    revolutiee. multumesc, m-ai facut posesorul unui laptop

  2. Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri? (W39 2014) | refresh.ro

    […] A inceput Revolutia Preturilor – 3 zile cu mega reduceri la orice – faravirusi.com42 shares 3 likes 1 tw. trackback 352 tw. followers […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.