SynciOS Pro – licenta GRATUITA (alternativa mai buna la iTunes)

iTunes poate genera o multime de probleme in utilizare si o cautare pe Google va returna o puzderie de rezultate pe tema asta. Din pacate, de multe ori, chiar si transferul unui banal fisier pdf poate fi o corvoada.

Daca detii un iPhone sau iPad, inclusiv ultimele versiuni de iPhone 6 si 6 Plus sau iPad Air, vei dori cu siguranta sa testezi SynciOS, un program foarte usor de utilizat, o alternativa excelenta la iTunes.

Poate converti, transfera, face backup si restaura muzica, filme, poze, carti, contacte pentru iPhone, iPad sau iPod Touch.

syncios gratuit

Operatiunile pot fi realizate foarte simplu, chiar si prin drag and drop, iar copierea unui fisier pe dispozitivul tau mobil va fi ultra rapida. Poti copia fisiere de pe calculator pe iPhone, iPad sau invers. Albumele, informatiile despre melodii sau playlist-urile sunt pastrate in timpul transferului.

Pentru alte detalii, accesati site-ul producatoruli aici.

Pentru o perioada limitata (2 zile si 4 ore din momentul postarii) puteti obtine gratuit versiunea Pro a acestui program deosebit de util, accesand site-ul:
https://www.windowsdeal.com/w/syncios-pro-discount-coupon/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.