EaseUS Data Recovery Wizard Free – o solutie excelenta de a recupera datele

Fiecare calculator contine un numar foarte mare de fisiere, de la clipuri video, documente, pana la muzica, email-uri importante.

Din pacate, pot aparea incidente care te fac sa pierzi aceste fisiere pentru totdeauna si atunci regreti ca nu ai un backup facut.

Totusi, exista o solutie eficienta si gratuita ce te poate ajuta sa recuperezi tot ce ai pierdut in urma unei infectii cu virusi, stricarii HDD-ului, stergerii accidentale a fisierelor sau altui incident cu PC-ul tau.

Cand vine vorba de recuperarea datelor, EaseUS iti pune la dispozitie un program eficient si usor de utilizat: Data Recovery Wizard Free 8.5.

Odata ce ai pornit programul, vei putea selecta tipul fisierelor dorite a fi recuperate: video, audio, email, documente, poze, etc.

easeus data recovery wizard

La urmatorul pas, vei alege locatia unde sa fie cautat fisierul cu pricina. Aici poti recupera chiar si partitii pierdute, iar cautarea nu se limiteaza doar la PC-ul tau, ci o poti realiza si pe stick-uri USB, HDD-uri externe, aparate foto, etc.

easeus data recovery wizard

Daca ce ai pierdut nu este gasit la o prima cautare, ai optiunea “Deep search”, care se va asigura ca nu vei rata nimic recuperabil, realizand o scanare in profunzime (care va dura mai mult). Versiunea gratuita permite recuperarea a 1024 MB de date si a inca 1 GB de date daca distribui pe una din retelele de socializare o reclama pentru acest soft.

Poti vizualiza denumirea fisierelor gasite, locatia anterioara, dimensiunea si data ultimei modificari si poti alege unde sa fie recuperate. De asemenea ai si optiunea de a previzualiza ce urmeaza sa recuperezi, pentru a fi sigur ca este ceea ce iti doreai.

Ai optiunea de a pune pauza oricand si salva rezultatele cautarii pentru a continua alta data de la punctul unde ai ramas, fara a efectua scanarea din nou.

recuperare date

Poti astfel recupera fisierele sterse din orice motiv sau datele pierdute pe orice dispozitiv ce permite o conexiune USB la computerul tau.

Programul are o interfata grafica prietenoasa si nu are un impact deosebit asupra resurselor PC-ului tau, fiind o solutie excelenta in a recupera date.

Acesta este un advertorial.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.