BitDefender Total Security 2015 – un an licenta GRATUITA (promotie noua)

BitDefender Total Security 2015 ofera protectie completa cu un motor antivirus premiat, firewall performant, control parental, anti-phishing, anti spam, protectie web si comportamentala si imbunatateste performantele PC-ului tau.

Acum il poti avea gratuit timp de 6 luni printr-o promotie speciala.

bitdefender 2015

Acceseaza link-ul de mai jos si completeaza adresa de email si codul captcha:
https://www.bitdefender.de/media/html/chip2015/

Licenta initiala este pentru 6 luni si se va reinnoi automat in februarie 2015 pe inca 6 luni.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

15 responses to “BitDefender Total Security 2015 – un an licenta GRATUITA (promotie noua)”

 1. Florinakke

  de cand a devenit un mastodont, adica de ani buni incoace, nu l-am mai folosit – pur si simplu ingreuneaza orice sistem prea mult pt un antivirus. Cred ca are nevoie de o regandire a sistemului din temelii, asa cum a avut nevoie Norton acum cativa ani!

 2. Nelu B

  Daca ingreuneaza sistemul de ce apare mai in toate testele ca e cel mai sau printre cele mai usoare?

 3. Florinakke

  de dragul tau Nelutu, am sa-l retestez! poate ai dreptate dragule! da` si daca nu ai… sa vezi ce teste peste ochi iti iei :)))

  1. happyday

   Incearca Antivirus Plus. Eu il folosesc de mai bine de un an si nu am probleme. N-are firewall insa asta nu e pierdere asa mare.
   IS-ul mi-a creat si mie ceva necazuri, mai ales la navigarea pe net (incarca foarte greu paginile). Total Security nici nu l-am mai incercat.

 4. Alex BK

  Total Security se misca ireprosabil pe sistemul meu, 4GB ram si Core i3.

 5. Nelu B

  @Florinakke, si la mine se lasa mai greu, eu intrebam de ce in teste iese usor?

 6. H2O

  Eu folosesc BIS 2015 pe un Pentium IV, 2.4 GB / 4 GB de RAM (W7 Enterprise) și n-am probleme.
  Nici cu versiunea 2014 n-am avut probleme cu resursele. Folosesc Bitdefender de cînd au început promoțile astea de 3-6 luni (acum un an și ceva). Nu știu dacă are importanță, dar eu dezactivez partea de Tuneup. Am folosit și BTS tot așa, cu „accesoriile” dezactivate.

  Altă problemă am avut însă pe un sistem Intel quad core – q6600 (W7 Ultimate), unde după instalare puteai deschide interfața Bitdefender doar o dată. Dacă mai aveai nevoie, trebuia să dai restart la sistem. 🙂 Iar faza asta s-a întîmplat și cu versiunea 2014, și cu 2015 (BIS și BTS).

 7. Fryn

  Functioneaza ireprosabil.

 8. Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri? (W49 2014) | refresh.ro

  […] BitDefender Total Security 2015 – un an licenta GRATUITA (promotie noua) – faravirusi.com18 shares 46 comments 26 likes 2 tw. trackbacks 1829 tw. followers […]

 9. Valigw

  La voi e tot in Germana ?

  1. axelluny

   Ya.Dar poți să descarci versiunea pe 30 zile în ro și va detecta automat licența.Calculatorul merge muult mai ușor decât în prezența lui comodo.De precizat că nu a găsit absolut nimic după dezinstalarea acestuia.Am văzut că îi plac conturile de mail și facebook,mai ales parolele,lucru cu care nu sunt de acord(deși intuiesc care este filozofia).

  2. virus2009

   Prietene foloseste kit in engleza, romana , etc … si pune acel key, cei asa greu 🙂

 10. virus2009

  A incercat cineva pe 8.1 sa activeze functia Safebox? Cica nu mai au apucaturile de la versiunile anterioare cu acele baguri. V-ati prins, am instalat acest Bitalau Total all Protection, am activat acea functie si de 1 ora tot se chinuia sa faca ceva si nimic, am dat si 3 restarturi si nimic, tot se invirtea , se tot dadea peste cap si nimic, functie neactivata 100% .

  Abureala tipic campanie electorala. Se uita omul la mine si eu astfel m-am facut de cacaua, am mai zis eu ca nu voi mai instala porcaria asta de soft, dar na , m-am convins si cu 2015.

 11. Popica Florin

  Chip Germania:,ofertele acestea apar in special pe germania deoarece acolo e un mare procentaj de licente vandute,iar cei de le bitdefender ai recompenseaza asa cum este si normal,pe linga asta mai este si faptul ca neamtul dupa ce expira licenta o reinoieste cu cardul,nu cum facem noi romanii cu un nou serial obtinut gratuit

 12. axelluny

  M-am lăsat păgubaș de acest bit.Prezentările realizate cu XnView SlideShow în format .exe nu vrea(deloc…)fără vre-o justificare să le lase să ruleze.Încercă să schițeze o tentativă de informare care dispare într-o fracțiune de secundă.Poate aș fi fost mai tolerant cu dezinstalarea lui, dar comodo 8.0.0.4344 a remediat multe neajunsuri printre care pot aminti viteza extrem de greoaie de reacție și faptul că nu era primul program care pornea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.