Wise Care 365 PRO v3.43 – licenta GRATUITA

Cat de des iti optimizezi PC-ul? Si prin optimizare, nu ma refer la a sterge manual fisierele nedorite. Pentru a obtine o curatare deplina, performanta si securitate trebuie sa folosesti un program profesional care se ocupa de toate aspectele optimizarii. Unul din ele este si Wise Care 365 PRO, oferit gratuit printr-o noua promotie speciala.

wise care 365 pro gratuit

Acest program curata si optimizeaza registry din Windows, hard disk-ul si componentele de sistem intr-un mod foarte eficient. Intrarile registry sunt curatate si defragmentate, hard-ul va avea mai mult spatiu liber, posibilele fisiere spion vor fi sterse, memoria va fi optimizata etc. Wise Care te poate ajuta chiar sa-ti recuperezi fisierele sterse accidental sau sa ascunzi anumite fisiere personale in care nu vrei sa-si bage nasul oricine. Ceea ce este cel mai interesant, poate face toate astea printr-un singur click.

Pentru a-l obtine gratuit accesati link-ul: https://www.softpedia.com/go.php?planet=wise365pro

Activati licenta pana pe 31 ianuarie 2015.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “Wise Care 365 PRO v3.43 – licenta GRATUITA”

  1. nick

    E ciudat rau, Registry Cleaner care este inclus din softul asta scaneaza ca melcul pe XP/Sp3 . Si Wise Registry Cleaner care este separat merge bine .

  2. Valigw

    Danke !
    Am pus.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.