Despre securitate IT si hacking cu Andrei Avadanei la PC Garage LIVE show

Emisiunea de ieri a PC Garage l-a avut invitat pe Andrei Avadanei, presedintele Centrului de Cercetare in Securitate Informatica din Romania (CCSIR) si coordonatorul conferintei internationale de hacking si securitate DefCamp.

Timp de o ora si jumatate puteti afla cam orice va intereseaza despre domeniul securitatii IT si hacking, lucruri practice si interesante.

Vizionare placuta!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “Despre securitate IT si hacking cu Andrei Avadanei la PC Garage LIVE show”

 1. Bobby

  Eu nu am mai rezistat sa ma uit dupa ce a zis-o pe aia cu panda a devenit un fel de nod32, o antichitate cu care nu mai ai ce face. Cand zici asemenea aberatii fara nici o baza reala inseamna ca ori esti platit de cineva sa arunci cu mizerii in competitie, ori esti incapabil/necalificat pentru a purta aseamea discutii.

 2. Alex

  De ce spuneti ca Avira sunte jos de tot? la detectie stabilitate din ce am vazut pe acest site nu stau prost deloc.

 3. axelluny

  Doar vorbe și păreri.Singurul lucru interesant este acela prin care se spunea că”vai”windowsul are niște vulnerabilități îngrozitoare.Personal nu cred.

 4. Nick

  Invitatu’ o fo’ la inaltime, moderatorii nu …

 5. Valigw

  Interesant interviu.
  Am aflat printre altele si lui parerea despre antivirusi:
  – bune: Bitdefender, Avast, Kaspersky
  – slabi: Eset, Panda, MSE
  mi-a mai scapat ceva ?
  Ce parere aveti ? Panda e asa slab si Avast (care in unele teste mai recente nu a stralucit) e chiar asa bun ?
  Parca si de AVG a spus ca e slab.

  1. virus2009

   Nenea ala nu mai testase norton de la versinea 10 maxim cind in tradevar rupea sistemul la consum resurse, dar mite de protecte ca pretetiile ce le are pentru zilele noastre.. Nu fac polemica la gradul de protectie a anumitor softuri pe parte de protectie, dar invitatul lor se axeaza pe parte de atac in sistem, mai exact controlul unui pc, rol ce il face firewall-ul spre final.

   Deci in concluzie la ce spune invitatul lor, poti avea mama antivirusului ca OS-ul nu ofere protectie, asta nu inteleg unii priceputi.

   Pe scurt , windows nu merita banii pentru licenta , pretentii ce le are producatorul. Daca e free nimic de spus, aici se face comparatia directa intre Windows si Linux , nu e vorba de gradul de polaritate de care tot am incercat sa ma exprim in delugul anilor, dar unii orgoliosi nu inteleg acest lucru.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.