Laptop defect? Service si reparatii de calitate in Bucuresti

service laptopLaptop-ul a ajuns un accesoriu util si uneori indispensabil pentru multi dintre cei care citesc chiar acum acest articol.
Aduni informatii, concepi documente, articole, salvezi poze, muzica si jocuri. Din pacate nimic nu este perfect si daca nu ti-ai facut un backup, vei fi pierdut informatii pretioase in momentul in care ti se infecteaza sau Windows-ul refuza sa porneasca.

Poti primi asistenta profesionista, cu diagnoza, devirusare si suport in Bucuresti la un service profesionist.

Mult mai grav este atunci cand ti se defecteaza o componenta hardware, insa service-ul nostru va salveaza si in aceasta situatie. Fie ca este vorba de inlocuire componente, display sau doar curatare de praf si reparatii ale carcasei, noi va stam la dispozitie oricand in timpul programului de lucru.

Tastatura, hardul, memoriile sau incarcatorul laptopului se defecteaza dupa o anumita perioada de folosinta. De aceea, detinem pe stoc componente noi, dar si second hand pentru doritori, cu garantie dupa montaj. In majoritatea situatiilor inlocuirile se fac pe loc, sau in maxim 24H daca trebuie comandata o piesa noua.

Reparatiile pentru laptop-ul tau nu vor mai reprezenta o bataie de cap, asa ca puteti apela cu incredere la service-ul gsm & laptop.

Acesta este un advertorial.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Laptop defect? Service si reparatii de calitate in Bucuresti”

  1. Daniel

    Este un service, bun am fost şi eu la ei, au rezolvat problema pe loc la laptopul meu, display spart.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.