Test complex al produselor de securitate pe Android – AV-Test.org (ian 2015)

virus test android

AV-Test.org a dat publicitatii un test complex pe 31 de produse de securitate pentru Android in care a evaluat rata de detectie pe un set de 2950 virusi, impactul asupra bateriei, alarmele false generate si functiile oferite. Testul s-a realizat pe un sistem Android 5.0.1 in luna ianuarie 2015.

In categoria protectie s-au oferit maxim 6 puncte pentru o detectie de ~100%, si aici s-au incadrat 17 produse: Anguanjia Security Manager, AVL, AhnLab Mobile Security, Avast! Mobile Security, Baidu Mobile Security, BitDefender Mobile Security, BullGuard Mobile Security, eset Mobile Security, CM Security, Clean Master, F-Secure Mobile Security, ikarus mobile.security, PSafe total, Kaspersky Internet Security, 360 MobileSecurity, QuickHeal Total Security, Sophos Mobile Security, Trend Micro Mobile Security.

TrustLook si Malwarebytes au avut cele mai mici detectii si cea mai slaba protectie.

In ceea ce priveste impactul asupra utilizarii telefonului si numarul de alarme false, 27 produse au primit 6 puncte. Cele mai slabe la aceasta categorie au fost Alibaba Mobile Security,

Saptesprezece produse au reusit sa adune maximul de 12 puncte si oricare din ele poate fi o buna optiune pentru protectia dispozitivului tau Android..

Pentru protectia dispozitivului tau Android iti recomandam oricare din produsele care care au obtinut 6 puncte la categoria “Protectie”, iar favoritul nostru este ESET Mobile Security & Antivirus.

Detaliile complete le gasiti aici: https://www.av-test.org/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.