Concurs: Castiga 20 licente TrustPort Total Protection 2015

TrustPort Total Protection 2015 este un produs complex de securitate ce ofera protectie antivirus de top (folosind trei motoare: AVG, Norman si Dr.Web), firewall, criptarea datelor si stergere securizata a fisierelor nedorite alaturi de recuperarea integrala a sistemului folosind un CD pentru scanare si dezinfectie.

Acum puteti avea una din cele douazeci de licente gratuite pe care vi le oferim prin Concurs.

trustport total protection 2015 concurs

Pentru a participa postati un comentariu la acest articol cu raspunsul la intrebarea:

Din experienta voastra (sau a altora), care sunt cele mai bune doua programe antivirus de pe piata? (Argumentati pe scurt)

Asteptam raspunsurile pana pe 12 aprilie inclusiv.

Mult succes!

Multumim lui virus2009 pentru sprijinul acordat in desfasurarea acestui concurs.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

40 responses to “Concurs: Castiga 20 licente TrustPort Total Protection 2015”

 1. Robert

  Cele mai bune soluții antivirus mi se par Bitdefender si Kaspersky,momentan folosesc Bitdefender Total Security 2015 care mi se pare foarte bun

 2. Andreea

  Bitdefender pentru ca e foarte popular in Romania si Nod antivirus pentru ca protejeaza iar calculatorul merge normal(antivirusul nu incetineste cum fac alte programe,in timpul scanarii)

 3. marin cosmin

  Qihoo si bitdefender.bitdefender este superb,motor bun si functii de top,iar qihoo,pe care il si folosesc au incorporat si motorul bitdefender(este si gratis :))

 4. mirela

  Cele mai bune solutii antivirus sunt Kaspersky si Qihoo

 5. Petre

  Am fost foarte multumit de ele cin le-am avut instalate. Supereficiente.

 6. Dan Ababei

  Bitdefender Total 2015 este ok din toate punctele de vedere,detectie,protectie,functii de curatare PC,promotii ale producatorului.Plus ca este prompt in servisare.Kaspersky este celalalt agreat de mine,protectie super,este pentru exclusivisti si corporate(parerea mea).

  1. Petre

   Ai perfecta dreptate.Bitdefender si kaspersky au toate calitatile enuntate.

 7. WindowsCluj

  De ani de zile lucrez cu Avira, un antivirus pe care-l setez pe modul expert si am incredere in el. Protectie buna am impresia ca da si Avast. Astia doi sunt principalii antivirusi de obicei recomandati de mine. La polul opus ar fi Avg, Norton si Nod, care ingreuneaza calculatorul si au slabe rezultate in detectia virusilor.

 8. edy

  kaspersky si norton…..asta e parerea mea. au detectia buna fata de alte programe….

 9. Misu

  Bitdefender pentru modulul autopilot si Avira Free nu consuma multe resurse hardware.

 10. Cata92

  Cele mai bune soluti antivirus sunt Kaspersky Internet Security 2015 si 360 Antivirus 2015. Momentan folosesc Eset nod32 antivirus 8, merge destul de bine deoarece consuma ram putin.

 11. MariusD

  De departe cel mai bun antivirus gratuit este Qihoo 360 internet security,probat pe multe calculatoare,iar ca varianta cu plata m-am inteles cel mai bine cu F Secure IS.

 12. Udroiu Denyel

  Cele doua programe antivirus care ar fi mai bune, ar fi : 1- Bitdefender -este un puternic antivirus si in acelas timp un program usor de configurat 2- Comodo Internet ,in primul rand gratuit ,complex an sensul ca acopera o gama larga de protectie ,puternic si chiar pot spune cu un aspect placut.

 13. Catalin C

  Printre cele mai bune solutii de securitate sunt Eset Nod32 Smart Security 8 pentru heuristica buna si dezinfectarea rapida a fisierelor infectate si consumul redus de resurse plus actualizarile dese ale definitiilor de virusi .

  Bitdefender Internet Security 2015 pentru detectia virusilor si amenintarile care vin de pe net Phishing , Malicious Website etc.. si modulul de curatare si defragmentare inclus in interfata.

  Avast Internet Security 2015 , singurul antivirus cu optiunea Scan before boot , excelenta detectia a rootkit-urilor , meniul complex , actualizarile rapide (streaming) actualizarea programelor din acel sistem .

  Kaspersky Internet Security 2015 , detectia maxima a virusilor prin cloud technology , scanare rapida , numar mic de fisiere (false positive) interfata placuta si bine gandita , firewall puternic .

 14. lucas

  Bitdefender si Kaspersky sunt dupa parerea mea cele mai bune iar pe cloud webroot antivirus

 15. eugen

  Cele mai bune solutii antivirus : Bitdefender si Eset.

 16. Catalin-Cristian

  Pentru ca sunt beta tester dupa mine cele mai bune sunt Avira Antivirus Pro si Emsisoft Antimalware.

 17. Stede

  Din experienta va spun ca cele mai bune doua suite antivirus sunt Bitdefender Total Security 2015 si Kaspersky Pure 2015

 18. dan

  Am folosit produse din gama G Data (total protection si internet security)de care am fost extrem de multumit ,pe locul doi Kaspersky.Mi-au oferit protectie impotriva virusilor , anti-Keylogger,anti-exploit,fiewall,antispam….

 19. DEMETER SANDOR

  Dupa mine Kaspersky si Bitdefender.Am folosit Bitdefender cu care am fost destul de multumit,dar nu de mult am trecut la Kaspersky cu care sunt foarte multumit pana acum.

 20. andreas

  Nu exista solutie de securitate netestata de mine din cele cunoscute, insa numai una imi ofera ce am nevoie. COMODO INTERNET SECURITY este cea mai buna solutie de securitate care prezinta urmatoarele avantaje: consum extrem de mic de resurse, foarte usor de configurat, si daca stii, faci ce vrei cu el, firewalul blocheaza orice program crackuit sa iasa pe net ptr actualizare in comparatie cu bitdefender care ti-l blocheaza. detectia este buna, e si free….practic e o jucarie ptr cei care il cunosc. aproape ca el, insa diferit din multe puncte de vedere mai e kaspersky, restul sunt doar RECLAMA si atat!

 21. camy

  Cele mai bune solutii antivirus : avira si Bitdefender

 22. TechStyle

  În opinia mea, cele mai bune antivirusuri sunt Kaspersky și ESET, Kaspersky pentru rata foarte mare de detecție, iar ESET pentru rapiditate și simplitate.

 23. mita

  am folosit kaspersky si bitdefender si raman la parerea ca sunt cele mai bune sau au fost

 24. George

  In opinia mea:

  solutie free:
  pe router: filtrare pachete date prin OpenDNS
  antivirusi: 360 Total Securiti(motoare proprietar si bitdefenter active)+Baidu Antivirus(motoare proprietar si avira active)+OPSWAT GEARS
  scanare saptamanala cu: Malwarebytes Anti-Malware free

  solutii cu plata:
  router: Fortinet
  Antivirusi: Bitdefenter Internet Security,G Data Internet Secutity,PandaAntivirus Internet Security

  Browser:
  Baidu Browser
  Baidu Spark
  Mozilla Firefox
  Internet Explorer 11

  Intretinere Calculator:
  CCleaner, Baidu PC Faster

 25. axelluny

  De când mă știu numai cu COMODO am defilat deci nu pot da păreri despre alți antiviruși.Acest lucru nu s-a întâmplat deoarece nu sunt curios de noutăți ci deoarece orice altceva aș fi încercat ajungeam la concluzia că e un ”slab”(ca să fiu elegant în exprimare).Dacă mi-am verificat calculatorul și cu altă soluție ”Absolut” niciodată nu am găsit vre-un carete.Concluzia mea ar fi că acesta este suficient de bun pentru a-mi satisface nevoile.Îmi place de asemeni Malwarebytes Antiexploit și Antimalware.Poate o licență câștigată să-mi schimbe ideile și să mă convingă că există totuși alternative.

 26. ax

  Din propria experienta: bitdefender folosit pe absolut tot ce e windows: xp… 7… 8.1; apoi Comodo.
  Din experienta altora Kaspersky conduce prin topuri.

 27. happyday

  Unu’ nu ti-a sufla o vorba despre Trustport. 🙂

 28. cobra

  Păi, cum să-i sufle vreo vorbă dacă nu l-a încercat. De exemplu, eu nici nu l-am folosit, dar nici nu am auzit pe cineva să-l folosească. Nici ca persoană, nici ca firmă. În plus, nu are notorietatea altora. Cine să audă de ei dacă nu participă la testele cu greii din domeniu?
  Ca să rezolve problema asta, eu cred că ar trebui să scoată și ei o variantă gratuită pe care s-o încerce lumea și să-și dea cu părerea despre aplicație.
  În fine, după ce spun unii, se pare că cele mai bune soluții ale momentului ar fi BD și KAV. Ambele au constant o rată de detecție de invidiat. Din câte știu eu, un plus de calitate ar avea KAV care rezolvă mai rapid problemele și se întâlnește cu cazuri grele cu care, eu nu am auzit să se fi întâlnit BT.
  Uite că mă faceți curios să văd cum se comportă antivirusul ăsta Trustport. Poate face Radu o testare cândva.

 29. Emil-M

  Am folosit cel mai mult COMODO si BitDefender . Pot spune ca sunt foarte multumit pentru ca nu a trecut nici un virus , nu am avut nici o problema .

 30. karoly

  Foarte mult timp folosesc Norton .Si pentru devirusare online folosesc ESET de care imi place cel mai mult.

 31. Mihai D.

  Am folosit cam tot ce se poate in materie de suite antivirus si momentan am ajuns la concluzia ca cele mai bune pachete platite ramane Bitdefender Internet + Total Security 2015 si Kaspersky Pure + Kaspersky Internet Security 2015.Momentan folosesc Bitdefender Total Security 2015 cu licenta platita pentru 1 an si sunt super multumit de el.Innainte am folosit,tot cu licenta pentru 1 an,varianta Internet Security 2015.Daca ar fi sa optez pentru ceva free,as opta pentru Avast sau AVG.

 32. florin

  Bitdefender si Kaspersky, pentru detectie si solutii specializate. Am folosit trustport,nu era rau, era IS 2013 sau 2014.

 33. Codreanu Ioana Monica

  Nod antivirus l-am folosit ani la rand si am fost multumita de el, dar vreau sa incerc ceva nou. Kaspersky folosesc la servici si imi protejeaza pc-ul 😀

 34. Valigw

  Sarbatori Fericite !
  Amicilor le urez: Sarbautori Fericite !
  1. BitDefender = No Coment.
  2. Norton, preferatul meu.
  3. Kaspersky, 1/2 sa ma pun bine cu “donatorul de licente”
  4. 1/2 cu toata fobia mea ruseasca, recunosc: e un antivirus bun.

 35. cornel groza

  Bitdefender urmat de Symantec (client) pentru protecție, utilizare de resurse și devirusare.

 36. Neno

  În opinia mea, cele mai bune antivirusuri sunt Trustport, Kaspersky si F Secure pentru rata foarte mare de detecție, iar F Secure pentru rapiditate și simplitate.

 37. Sorin

  Nu exista cel mai bun antivirus, totul e facut in functie de cine structureaza acel top (de cinci sau zece locuri); sunt antivirusi care au o rata de detectie mai buna (kaspersky, f-secure, eset, trustport) si cei care nu au o rata prea ridicata de detectie (in mare parte diferenta este data de investitiile efectuate de respectiva companie / in resurse, personal, logistica etc.).

 38. cristea victor

  Symantec si F-Secure. Nu am avut probleme pe calculatoarele pe care le-am avut instalate. Nu stiu de ce, dar cu Bitdefender (free) am avut intotdeauna probleme de stabilitate!

 39. Clawname

  Bitdefender si Eset pt detectie, Malwarebytes pt detectie si pentru faptul ca e light in sistem.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.