FaraVirusi.com este de vanzare

Acum mai bine de cinci ani porneam impreuna in lupta impotriva amenintarilor informatice. Site-ul nostru v-a oferit de-a lungul timpului informatii – sper eu utile, promotii, ghiduri pentru devirusare, prezentari de produse, stiri din domeniu, teste comparative, interviuri exclusive cu personalitati din domeniul securitatii IT.

Din pacate, dupa cum ati observat, in ultima vreme numarul articolelor a scazut si ne-am limitat la comunicate de presa si promotii.

Lipsa timpului, alaturi de alte prioritati aparute, ma determina sa scot acest site spre vanzare.

Ne laudam cu un Page Rank de 5, o buna indexare in cautarile Google, un numar potential de 2000 vizitatori unici pe zi (atinsi in perioada de glorie a site-ului), colaborari stranse si relatii deja formate cu majoritate producatorilor de solutii de securitate IT, un numar de peste 1500 de abonati prin email la newsletter-ul nostru, o comunitate inca activa de utilizatori care ne urmaresc zilnic si participa la discutiile pe marginea articolelor si o notorietate buna pe plan local, fiind singurul blog romanesc de securitate IT.

Cei interesati de achizitionarea site-ului ne pot contacta prin email pentru detalii si oferte. Adresa de contact este faravirusicom[at]gmail.com.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “FaraVirusi.com este de vanzare”

  1. Robert

    Păcat….aici am găsit tot timpul promoții la antivirus si multe informații utile…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.