Test complex al produselor de securitate pe Android – AV-Test.org (mai 2015)

virus test android

AV-Test.org a dat publicitatii un test complex pe 25 de produse de securitate pentru Android in care a evaluat rata de detectie pe un set de 2741 virusi, impactul asupra bateriei, alarmele false generate si functiile oferite. Testul s-a realizat pe un sistem Android 5.1 in luna mai 2015.

In categoria protectie s-au oferit maxim 6 puncte pentru o detectie de ~100%, si aici s-au incadrat 12 produse: AhnLab, Antiy AVL, Avira, Baidu, BitDefender, ESET, G Data, Kaspersky, CM Security, 360 Antivirus, Sophos, Norton.

PSafe a avut cea mai mica detectie si cea mai slaba protectie.

In ceea ce priveste impactul asupra utilizarii telefonului si numarul de alarme false, 22 produse au primit 6 puncte. Cel mai slab la aceasta categorie a fost intel Mobile Security.

Doar doisprezece produse au reusit sa adune maximul de 12 puncte si oricare din ele poate fi o buna optiune pentru protectia dispozitivului tau Android: AhnLab, Antiy AVL, Avira, Baidu, BitDefender, ESET, G Data, Kaspersky, CM Security, 360 Antivirus, Sophos, Norton.

Pentru protectia dispozitivului tau Android iti recomandam oricare din produsele care care au obtinut 12 puncte la ambele categorii, iar favoritul nostru este ESET Mobile Security & Antivirus.

Detaliile complete le gasiti aici: https://www.av-test.org/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.