Wondershare Data Recovery – Produs de top pentru recuperarea datelor pierdute

Wondershare Data Recovery este un program de recuperare a datelor destinat sa recupereze fisierele si folderele sterse din Recycle Bin sau prin comanda Shift+Del, poate recupera datele pierdute de pe o partitie formatata, pierduta sau “corupta”. In plus, este utila si in gasire datelor care au fost pierdute in urma reinstalarii sistemului, infectarii PC-ului cu virusi, opriri neasteptate ale sistemului sau alte motive necunoscute.

wondershare data recovery

Programul este eficient si rapid, dar si foarte prietenos in ceea ce priveste interfata grafica. Orice fisier poate fi previzualizat inainte de recuperare, iar cautarea ta poate fi salvata pentru mai tarziu, nefiind necesar sa o reiei.
Poate recupera peste 550 de tipuri de fisiere (documente, foto, video, arhive, etc) si vei putea salva fisierul tau pierdut in orice locatie la alegere, chiar daca este pe un HDD extern sau camera foto.

Pentru incepatori este pus la dispozitie un wizard care din doar doua intrebari poate filtra si efectua o cautare cu succes.

wondershare data recovery wizard

Daca esti expert poti alege metoda standard de recuperare a fisierelor. De asemenea poti realiza o scanare avansata, ce va afisa la final o lista completa de fisiere pierdute si structura lor pe foldere. Va dura totusi ceva mai mult timp.

Este un program eficient, care nu foloseste multe resurse de sistem si te poate scapa din necaz in cel mai scurt timp posibil.

Il poti testa gratuit timp de 30 de zile, accesand acest link: https://www.wondershare.com/data-recovery/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.