Ad Muncher – blocheaza reclamele pe bune! Si este GRATIS!

Poate ati citit sau auzit stiri si comentarii legate de popularele extensii de tip AdBlocker, ce recent au introdus politica ‘reclamelor acceptabile’. Pe scurt, marile companii de advertising ce contribuiau cu sume de bani pentru creatorii extensiilor respective erau lasate sa afiseze reclame catre utilizatori.

Nu cred ca era o veste buna, asa ca doresc sa va prezint in cele ce urmeaza un program eficient, care a devenit gratuit, pastrandu-si profesionalismul.
Este vorba de Ad Muncher, oferit pana nu demult la pretul de 29.95$. Acum este GRATUIT.

Ce ofera?

 • Blocheaza reclamele din orice browser: Internet Explorer, Firefox, Opera, Google Chrome, Safari, Flock, Netscape, Maxthon si Avant Browser.
 • Opreste ferestrele tip popup in orice browser.
 • Indeparteaza reclemele din programe precum: Pando, SopCast, ICQ, Morpheus, Kazaa, PalTalk, iMesh, Bearshare, LimeWire, Yahoo! Music Jukebox, TVAnts si altele.
 • Creste viteza de incarcare a paginilor si salveaza banda de internet, gratie blocarii reclamelor si ferestrelor de tip popup.
 • Descarcare rapida, programul avand doar 548 KB.
  Eficienta maxima indata ce l-ai rulat, datorita listei extinse de ‘ads blacklist’.
 • Blocheaza reclamele din clipurile video, reclamele fluide sau interstitiale, blocand de asemenea multe kituri spyware, adware sau de tip dialer, care doresc instalarea fara consimtamantul utilizatorului.

Daca vrei sa raportezi o reclama blocata abuziv, sau sa adaugi in lista de reclame permise o anumita reclama, apasa tasta CTRL sau SHIFT + click-dreapta pe pagina vizitata si vei vedea urmatorul toolbar cu optiunile dorite.

ad muncher toolbar

Poti descarca Ad Muncher de aici: https://www.admuncher.com/download

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Ad Muncher – blocheaza reclamele pe bune! Si este GRATIS!”

 1. lulike

  Este cel mai bun!
  Poate fi folosit foarte bine impreuna cu uBlock. De ce uBlock? pentru ca este mult mai bun decat adBlock Plus. De exemplu, la adBlock Plus nu poti bloca reclamele selectiv. Pe langa asta, adBlock Plus e facut in asa fel incat sa NU blocheze anumite reclame din motive financiare. Mai multe puteti citi aici https://en.m.wikipedia.org/wiki/Adblock_Plus#Controversy_over_ad_filtering_and_ad_whitelisting

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.