EaseUS Disk Copy – program de clonare a partitiilor sau hard-ului

EaseUS Disk Copy Home este un program gratuit si eficient de clonare sector cu sector a HDD-ului sau a unei partitii, indiferent de sistemul de operare folosit, tipul de fisiere sau tipul partitiei. Aceasta metoda de copiere asigura realizarea unei copii identice cu originalul. EaseUS Disk Copy poate fi utilizat atunci cand iti cumperi un HDD\SSD nou si mai mare si doresti o copiere rapida si exacta a datelor.
Il poti folosi si pentru a recupera datele pierdute, atunci cand ai un backup anterior creat. Nu poate face copii pentru fisiere sau foldere individuale, caz in care este nevoie de un soft cu functii avansate, precum EaseUS Todo Backup.

easeus disk copy

Caracteristici principale

  • Copierea intregului hard disk – realizand un CD\DVD portabil, iti permite sa copiezi intreg hardul in cazul in care Windows-ul nu mai porneste spre exemplu.
  • Copierea partitiilor
  • Clonarea unui disc – poti folosi aceasta functie folosind un disc bootabil.
  • Copierea sector cu sector – realizeaza o copie fizica 1:1 (clona) a partitiilor si HDD-ului, asigurandu-se ca sunt identice cu originalul.

easeus disk copy

Avand functia de creare a unui disc bootabil incorporata, lucrurile devin mult mai simple. In acelasi fel poti crea si un stick USB bootabil.
Programul are o interfata grafica prietenoasa si nu consuma multe resurse de sistem. Are suport pentru HDD-uri de pana la 1 TB, ceea ce pentru unii poate fi un mic dezavantaj.

Pentru a descarca si testa acest program deosebit de util, accesati site-ul oficial: https://www.easeus.com/disk-copy/home-edition/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.