O&O DiskImage 9 Pro – Backup cu licenta GRATUITA

O&O DiskImage Professional 9 este un software de backup, ce previne pierderile de date. Cu ajutorul sau puteti crea imagini ale intregului PC sau ale unor partitii individuale.
In cazul in care ati pierdut ceva sau Windows-ul nu mai porneste se poate restaura usor si in siguranta imaginea creata.

O&O diskimage 9 gratuit

Optiunea DiskView ofera o imagine de ansamblu asupra intregului hard disk: spatiul liber, cel ocupat deja facilitand astfel managmentul acestuia.

Procesul de compresie aditional de tip BZIP2 creste semnificativ rata de compresie. O facilitate interesanta este transformarea imaginilor realizate in drive-uri vrituale (VHD), ce pot fi folosite in Microsoft Virtual PC, pentru a crea un computer virtual, ce poate fi utilizat in teste de diferite tipuri.
Se poate de asemenea programa captura acestor imagini la un interval regulat de timp, pentru a se asigura ca datele nu vor fi pierdute in mod accidental.

O&O DiskImage ofera diferite metode de a crea o imagine. Se ofera de asemenea optiunea de a salva doar sectoarele modificate intr-o imagine de tip incremental.

CD-ul bootabil inclus permite restaurarea rapida si facila a oricarei parti din sistem, atunci cand Windows-ul refuza sa porneasca din diverse motive, de cele mai multe ori virusi sau programe incompatibile.

Pentru a obtine aceasta versiune in mod GRATUIT printr-o promotie speciala accesati site-ul de mai jos :
https://www.oo-software.com/de/special/cps561

Completati cu o adresa valida de e-mail si apasati butonul verde.

Apoi descarcati produsul de aici:
O&O DiskImage Professional 9 (32-bit) – https://dl5.oo-software.com/files/oodiskimage9/90/OODiskImage9ProfessionalEnu.exe
O&O DiskImage Professional 9 (64-bit) – https://dl5.oo-software.com/files/oodiskimage9/90/OODiskImage9Professional64Enu.exe

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “O&O DiskImage 9 Pro – Backup cu licenta GRATUITA”

  1. paul

    licenta nu e valida….pre putine caractere

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.