EaseUS Data Recovery Wizard Free – recupereaza datele pierdute gratuit

Data Recovery Wizard de la Easeus este un program deosebit de util ce te va ajuta la recuperarea gratuita a datelor pierdute prin golirea Recycle Bin, partitii defecte, infectii cu malware, defectarea unui software instalat, erori de sistem, etc.
Va recupera datele de pe RAID, USB, Flash si alte unitati amovibile. Se pot recupera fisiere individuale, partitii sau un intreg hard disk.
Are suport pentru urmatoarele tipuri de fisiere de sistem: FAT12, FAT16, FAT32, NTFS si NTFS5.

Fiecare calculator contine un numar foarte mare de fisiere, de la clipuri video, documente, pana la muzica, email-uri importante sau baze de date.

Uneori, pot aparea incidente care te fac sa pierzi aceste fisiere pentru totdeauna si atunci regreti ca nu ai un backup de rezerva pentru astfel de situatii.

Cand vine vorba de recuperarea datelor, EaseUS iti pune la dispozitie un program eficient si usor de utilizat: Data Recovery Wizard Free 9.8.

Odata ce ai pornit programul, vei putea selecta tipul fisierelor dorite a fi recuperate: video, audio, email, documente, poze, etc.

easeus data recovery wizard

La urmatorul pas, vei alege locatia unde sa fie cautat fisierul cu pricina. Aici poti recupera chiar si partitii pierdute, iar cautarea nu se limiteaza doar la PC-ul tau, ci o poti realiza si pe stick-uri USB, sau poti salva fisierele de pe HDD-uri externe corupte, aparate foto, etc.

easeus data recovery wizard

Daca ce ai pierdut nu este gasit la o prima cautare, ai optiunea “Deep search”, care se va asigura ca nu vei rata nimic recuperabil, realizand o scanare in profunzime (care va dura mai mult). Versiunea gratuita permite recuperarea a 2 GB de date.

Poti vizualiza denumirea fisierelor gasite, locatia anterioara, dimensiunea si data ultimei modificari si poti alege unde sa fie recuperate. De asemenea ai si optiunea de a previzualiza ce urmeaza sa recuperezi, pentru a fi sigur ca este ceea ce iti doreai.

Ai optiunea de a pune pauza oricand si salva rezultatele cautarii pentru a continua alta data de la punctul unde ai ramas, fara a efectua scanarea din nou.

Programul are o interfata grafica prietenoasa si practic nu il simiti, fiindca nu are un impact deosebit asupra resurselor PC-ului tau, fiind o solutie excelenta in a recupera date.

Acesta este un advertorial.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.