O&O Defrag Professional v.18 – licenta GRATUITA

O&O Defrag Professional reprezinta un inlocuitor excelent pentru utilitarul de defragmentare din Windows, oferind un numar mai mare de optiuni si setari avansate.

Iata ca puteti avea acum versiunea 18 absolut GRATUIT.

Programul ofera rearanjarea fisierelor si compactarea lor, alaturi de 5 metode diferite pentru o defragmentare eficienta.
Prin acestea Pc-ul dumneavoastra va avea o viteza superioara si va raspunde cu o promptitudine sporita la comenzi.

O&O defraf professional 18 gratuit

Exista de asemenea implementata tehnologia OneButtonDefrag care ajusteaza in mod automat setarile potrivite pentru sistemul dumneavoastra.
Programul ofera atat defragmentare la cerere (manuala), dar si automata in timp ce rulati alte aplicatii, fara a va intrerupe activitatea obisnuita.
In plus, se pot programa defragmentari la o anumita data si ora, soft-ul avand si alte cateva optiuni utile: inspectarea cluster-ului, interfata de tip command line, integrare optionala MMC si defragmentare in timpul bootarii.

Nu in ultimul rand, in momentul in care este folosit pe laptop, iar acesta este deconectat de la sursa de alimentare, O&O Defrag isi va opri defragmentarea din background, ajutandu-va in a reduce energia utilizata.

Programul este compatibil cu Windows 7 si ofera suport pentru 64 bits.

Pentru a obtine licenta GRATUITA accesati site-ul urmator:

https://www.oo-software.com/en/special/cde211

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.