Kaspersky Free Antivirus – vesti bune la inceput de an

Cei de la Kaspersky au facut o miscare indrazneata si interesanta la inceput de an: au lansat un program antivirus complet gratuit ce include acelasi motor excelent de detectie si curatare a sistemului – Kaspersky Free Antivirus.

Programul ofera protectie anti-malware in timp real, protectie web si a programelor de tip Instant Messaging, alaturi de protectie email si scanare cloud prin tehnologia Kaspersky Security Network.

kaspersky free antivirus

Dar… si aici e vestea proasta: programul este disponibil momentan doar in limba rusa. Conform blogului oficial, sunt planuri de a-l face disponibil si in alte limbi in viitor.. si speram sa fie viitorul apropiat.

Totusi, vorbitorii de limba rusa pot testa acest produs, care promite mult. Daca va fi disponibil localizat in limba engleza, va fi o mare lovitura pentru toti ceilalti competitori: Avira, Avast, AVG, BitDefender sau Panda.

Il puteti descarca gratuit de aici: https://www.kaspersky.ru/free-antivirus?cid=acq-kfa-blogs

Voi ce parere aveti despre aceasta miscare pe piata de securitate IT ?

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

12 responses to “Kaspersky Free Antivirus – vesti bune la inceput de an”

 1. Gika

  Se va ajunge la antivirusi complet gratuiti, cand numai numarul clientilor va conta, reclame si alte chestii comerciale. Rand pe rand fiecare versiune (incepand de la cele mai slabe) vor deveni gratuite, producatorii vor fi “obligati” de miscarea concurentei.

 2. danero2004

  inainte mergea schimbata limba , nu merge si acum acelasi trick ?

 3. Alex BK

  Behaviour blocker o sa aiba?

 4. virus2009

  Produsul initial este destinat Rusiei si Ucrainei, l-am pacalit prin proxy , ideia e ca nu stiu cit va ramine activat , chair daca e free veti primi key pentru 365 zile.

  Funcţionalitatea portalului My Kaspersky poate fi limitată, în funcţie de regiunea pe care aţi specificat-o atunci când v-aţi creat contul pe portal:

  Dacă o aplicaţie Kaspersky Lab nu a fost lansată pe piaţă în regiunea în care este înregistrat contul dvs., anumite secţiuni ale portalului şi elemente de interfaţă pentru gestionarea aplicaţiei pot fi ascunse sau nedisponibile în limba dvs.
  Dacă licenţa pentru o aplicaţie Kaspersky Lab este pentru o anumită regiune şi contul dvs. este înregistrat într-o regiune diferită, nu veţi putea să utilizaţi licenţa pe dispozitiv sau să descărcaţi pachetul de instalare al aplicaţiei.
  Dacă funcţiile sunt limitate, va fi afişată o notificare în portal.

 5. cjc777

  Folosesc de cativa ani produsele Kaspersky pe care le consider cele mai bune de pe piata. Astept cu nerabdare varianta free.

 6. morr9099

  are doar scanare cloud sau are si scanare pe baza de semnaturi?

 7. valigw

  Ma mir, astia de la Kaspersky sunt cei mai zgarciti, aveau intr-un timp cea mai mica perioada de trial, doar 15 zile, de promotii nu mai spun 2 max 3 luni fata de 6 sau 12 luni cat ofera cei mai multi competitori.
  S-ar parea ca e singura metoda de a face rost de mai multe “semnaturi” altfel ii depaseste concurenta. Sau poate e o cale de a egala/bate Bitdefender care are deja avantajul (cred eu) de a avea un antivirus gratuit.
  DACA il vor face si in engleza are sansa de a deveni cel mai utilizat antivirus free, cu conditia sa nu fie “chel” si sa aiba cat de cat ceva functii de baza.
  Pana atunci nu pot decat sa trag o concluzie in limba lu` taticu Evgheni Valentinovici: pasol na turbinca !

 8. Andrei

  Am instalat produsul, l-am activat dar limba nu merge schimbata, tot in ruseste scrie.

 9. zame77

  Produsele Kaspersky gratuite vor fi oferite numai pentru utilizatorii din Rusia, și nu numai din Rusia și din Ucraina.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.