Malwarebytes Anti-Ransomware Beta – Descarca si testeaza acest produs gratuit

Un ransomware este un produs malitios care infecteaza sute de mii de calculatoare chiar in timp ce voi cititi acest articol.

Sunt virusi destul de periculosi si dificil de indepartat. Odata executat, va afisa pe tot ecranul o poza cu un mesaj de genul: “Calculatorul tau este infectat. Pentru a-l putea utiliza din nou in mod normal, te rugam sa platesti suma X si vei primi un cod de deblocare.

Utilizatorul va intra in panica, lucru normal si va plati suma de bani indicata. In cele mai multe cazuri, creatorii virusului sunt suficient de “cinstiti” incat sa iti dea un cod bun care va devirusa PC-ul. In caz contrar PC-ul va deveni inutilizabil si anumite variante ale acestor virusi de tip ransomware vor cripta si toate fisierele din calculatorul victimei, facand recuperarea lor imposibila.

Malwarebytes lanseaza un program cu detectie generica (fara semnaturi) pentru aceasta noua amenintare. Produsul Anti-Ransomware este in testare beta si poate fi descarcat si testat in mod gratuit de catre toti amatorii de la adresa: https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/177751-introducing-malwarebytes-anti-ransomware/

malwarebytes anti-ransomware beta

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “Malwarebytes Anti-Ransomware Beta – Descarca si testeaza acest produs gratuit”

  1. cucu

    Vad ca pe win Xp nu merge!!!

  2. Dragos (@gusteru)

    O sa-l testez, dar nu inteleg de ce l-au facut ca program separat si nu l-au implementat in Malwarebytes Antimalware.Poate dupa ce trece de stadiul beta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.