Yan Web Design – realizare site-uri web si magazine online de calitate

yan web designTraim intr-o lume care migreaza din fericire sau din nefericire tot mai mult inspre mediul online. Fie ca vorbim de persoane fizice sau persoane juridice, prezenta pe internet a devenit un “must-have”. Cu toate ca multi isi pot face un site, blog sau magazin online, nu toti o pot face cum trebuie si la standarde inalte de calitate.

Un site web reprezinta imaginea\oglinda unei persoane sau a unei firme si desi prezenta web a luat avant si in Romania, suntem inca in urma altor state europene la acest capitol.

Yan Design SRL isi propune sa schimbe lucrurile in ceea ce priveste conceptul de web design si sa ofere clientilor o experienta completa si profesionista in ceea ce priveste realizarea si optimizarea unui site web de orice natura ar fi acesta.

In afara de grafica, logo si asezarea in pagina cu o structura bine gandita a subcategoriilor, este absolut esentiala si partea de SEO, unde cei de la Yan Web Design te vor ajuta de asemenea prin doua metode: SEO on page si SEO off page.

Ofertele sunt particularizate si adaptate fiecarui client in parte, astfel incat rezultatul final sa fie unul de calitate.

Daca aveti in plan un site/magazin online, nu ezitati sa apelati la cei de la Yan Design.

Acesta este un advertorial.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.