EaseUS Data Recovery Wizard 11 – recupereaza rapid informatiile pierdute

easeus data recovery wizardEaseUS Data Recovery Wizard Free este un program gratuit de recuperare a datelor, care in plus este rapid si eficient. Poti face totul in doar 3 pasi: lansezi programul, scanezi si apoi recuperezi fisierul pierdut.

Exista multe situatii dificile care pot duce la pierderea informatiilor pretioase: stergere accidentala, formatare, eroarea HDD-ului, infectie cu un virus informatic, pierderea unei partitii, eroare de sistem, etc.

Chiar daca ai golit “Cosul de gunoi (Recycle Bin)”, acest program isi face treaba. Este compatibil cu discurile dinamice si toate tipurile de fisiere de sistem, de la FAT la NTFS si EXT, putand sari peste sectoarele corupte (“bad-uri”) pentru o scanare mai rapida.

Cu ajutorul versiunii gratuite poti salva pana la 2 GB de date, incluzand orice format de fisier, in orice situatie enumerata mai sus.

Este conceput pentru rapiditate si usurinta in utilizare, astfel ca inca de la inceput iti ofera trei optiuni: Recuperarea Fisierelor, Recuperare Completa sau Recuperarea unei Partitii.

Daca poza, muzica sau fisierul text pierdut este pe alt dispozitiv decat calculatorul personal, nu este nicio problema. Data Recovery Wizard ofera suport extins pentru HDD extern, telefon mobil, stick USB, camera foto, card de memorie, etc.

Programul functioneaza perfect pe Windows 10/8/7 si chiar XP, fara alte cerinte deosebite de performanta.

easeus data recovery wizard 11 free

Versiunea 11 aduce imbunatatiri ale interfatei grafice si pentru procesul de scanare, cu scopul de a inlesni gasirea fisierelor pierdute. Functia de filtrare a datelor gasite dupa scanare a fost de asemenea imbunatatita.

Pentru ca datele voastre sunt importante si deseori apar pierderi accidentale ale acestora, e bine sa ai deja instalat un program care ti le poate recupera. Cu cat scanezi si incerci sa recuperezi mai rapid un fisier, cu atat mai multe sanse vei avea de succes. Odata cu trecerea timpului, exista riscul de suprascrierea a spatiului ramas liber in urma pierderii respectivelor date.

Versiunea Profesionala a acestui program de recuperare a datelor ofera si suport pentru crearea unui disc bootabil (in situatia in care sistemul de operare nu mai porneste). Totul este oferit cu o garantie de 30 de zile pentru returnarea banilor.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “EaseUS Data Recovery Wizard 11 – recupereaza rapid informatiile pierdute”

  1. ion

    off topic. de azi dimineata browserul meu, coogle chrome, ma inebuneste cu popupri. cam la jumatate de ora se deschide o pagina care imi propune cate o extensie. ca asta : https://free.videodownloadconverter.com/index.jhtml?partner=HJxpt718&s1=1195625&s2=303740842214

    am bagat drweb sa scaneze, nimic. pagina pare curata si pe virus total, dar e deranjant la fiece jumatate de ora sa mi se deschida, cand navighez, o pagina noua in genul de mai sus.
    Ma puteti ajuta ce sa fac ? multumesc.

  2. Sillvestru

    Da ai calculatorul stricat. Ia-ti altul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.