Avantajele programului “rabla pentru laptop”

Laptopul a fost gândit ca un calculator de dimensiuni reduse, dar mobil, care sa ofere o anumita independenta si pe care sa se poata lucra oriunde. Laptopurile au reusit sa acapareze foarte repede piata, fiind utilizate atât la serviciu cât si acasa, în particular, atât în punct fix dar si oriunde ai nevoie sa-l folosesti . În cazul în care acesta nu mai functioneaza corespunzator sau se defecteaza total, exista o solutie mai buna decât sa îl aruncam, sa îl donam sau sa ne umplem casa de scule nefunctionale.
Deja de cativa ani, in Romania exista “programul rabla pentru laptop” iar multi vanzatori locali, aleg sa promoveze aceasta oferta si sa ofere posibilitatea de a cumpara un laptop refurbished ieftin.

Cu acest program avem posibilitatea de a da laptopul vechi în schimbul unei reduceri pentru achizitionarea unui laptop second hand.
Primul pas este sa mergeti cu laptopul vechi la un magazin specializat, unde va avea loc o evaloare rapida, pentru a vedea daca a mai ramas ceva functional în acesta. Apoi, în functie de marca si specificatiile laptopului, dar si de piesele functionale, veti primi o suma de bani, care de fel nu depaseste 300-400 de lei.
Magazinele specializate ofera o gama larga de modele de laptopuri second hand din care poti alege în cazul achizitionarii unui laptop, cu posibilitatea de returnare si schimbarea acestuia cu alt laptop second hand într-o perioada de timp stabilita de magazin, de obicei fiind o saptamâna.
Un avantaj major în cazul achizitionarii unui laptop second hand îl reprezinta garantia, care de fel acopera o perioada de 1 an. Se poate extinde aceasta perioada, dar desigur pentru o suma de bani stabilita de magazin.
Foarte multe magazine specializate ofera, dupa achizitionarea unui laptop second hand, cadouri si reduceri în ceea ce priveste reparatiile acestuia, în cazul în care va fi nevoie, sau accesorii, gen tastatura, mouse, etc.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Avantajele programului “rabla pentru laptop””

  1. Entiu

    ….Iar la Carrefour ti-l cumpara la kg., cu 1,30lei kg!

Leave a Reply