Wondershare Video Converter – editeaza si transforma orice video cu usurinta

Traim intr-o epoca in care a posta clipuri video pe retelele de socializare sau YouTube este la moda, pentru unii chiar vital sau un stil de viata.

De cele mai multe ori nu poti urca pur si simplu ce ai filmat pe YouTube din diverse motive: are un format nepotrivit, nu iti place nuanta culorilor, vrei sa editezi niste cadre nereusite, etc.

Sau poate ca ai filmat ceva si pur si simplu vrei ca acel filmulet sa fie vazut de prieteni si familie.

wondershare video converter

Wondershare Video Converter Ultimate este un utilitar complet si complex, care a ajuns la maturitate in versiunea 10.
Ofera cateva functii de baza cu multe optiuni adiacente, ce pot sa iti salveze si imbunatateasca munca. In primul rand poti face conversia oricarui clip video in peste 1000 de formate (AVI, MOV, MKV, WMV, FLV, MTS, VOB, etc), compatibil cu orice dispozitiv doresti. Totul se realizeaza cu o viteza foarte mare, pana la de 30x mai mare fata de competitie. Aceasta e realizata prin accelerarea grafica, optimizarea pentru procesoare multi-core si o tehnologie superioara APEXTRANS ce ofera calitate superioara conversiei.

Spre exemplu pentru a transforma un fisier de 4.4 GB format AVI in MOV, timpul necesar este de doar 2 minute si 10 secunde, ceea ce este impresionant.

wondershare video converter

In al doilea rand poti edita ce tocmai ai filmat, avand la dispozitie o gama variata de efecte (filtre, watermark, etc), optiuni de a sterge portiuni din video, adauga alta pista audio sau a o elimina cu totul si poti chiar adauga o subtitrare. De asemenea poti uni mai multe fisiere video intr-unul singur.

wondershare video edit

Video-urile tale se pot scrie cu usurinta pe un DVD, cu optiunile aflate direct in program.

O facilitate pe care multi o vor gasi utila este posibilitatea de a descarca video-uri de pe mai mult de 10000 de site-uri, inclusiv YouTube, DailyMotion, Vimeo, etc. Poti converti pe loc fisierul in mp3 sau ai optiunea de inregistra o transmisie live de pe site-urile de profil.

Si pentru ca tot vorbim de ceea ce e in voga, Wondershare Video Converter ofera si optiunea de a transforma orice fisier video in format VR.

wondershare video converter

Produsul poate fi testat gratuit timp de 30 de zile de pe site-ul oficial, unde veti afla si mai multe detalii:
https://videoconverter.wondershare.com/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Wondershare Video Converter – editeaza si transforma orice video cu usurinta”

  1. Entiu

    Esti pentru mine o sursa foarte utila de informare, pentru care îți multumesc mult!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.