Lista firmelor din Bucuresti cu toate detaliile necesare

Sa pornesti o afacere in Romania poate fi o provocare importanta din mai multe puncte de vedere: finantarea, oamenii cu care vei lucra, promovarea si profitul pe care il obtii, taxele catre stat, etc.

Daca ai rezolvat cu finantarea cu siguranta vrei sa lucrezi cu oameni de calitate si pentru a intra pe piata ai nevoie de o buna promovare.

Secretul succesului intr-o companie il reprezinta un plan de afaceri minutios construit si care include in mod obligatoriu si campanii de marketing sau PR pentru a creste vizibilitatea si astfel indirect si vanzarile si apoi profitul.

Pentru ca Bucuresti este capitala tarii si aici se concentreaza majoritatea afacerilor importante ai nevoie de lista firmelor din Bucuresti. Aici exista peste 170.000 companii din care cel putin 27000 au capital strain.

baza de date lista firme

Iti poti gasi cu usurinta potentiali parteneri de afaceri si poti targeta usor campanii de marketing folosind informatiile detaliate oferite: denumire firma, domeniu de activitate, capital social, salariati, cifra de afaceri, etc.

Site-ul mai sus mentionat contine liste firme de interes actualizate periodic, incluzand ONG-uri, primarii si alte institutii publice, disponibile in format MS Excel, Access sau pe CD.

Utilizand campanii bine construite de promovare prin SMS, email, fax, poti sa te faci cunoscut, si vei face rost rapid de clienti si parteneri de afaceri.

Acesta este un advertorial.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.