Hard Disk Sentinel Standard 5.01 – licenta GRATUITA

Hard Disk Sentinel Standard este conceput pentru a gasi, testa, diagnostica si repara problemele hard disk-ului, de a raporta si afisa deficientele in functionare ale HDD-ului si SSD-ului.

Hard Disk Sentinel ofera descrieri complete, sfaturi si informatii detaliate despre unitatile de tip HDD: interne sau externe. Un avantaj este faptul ca programul are si interfata grafica in limba romana: Configuration -> Preferences.

hard disk sentinel

Hard Disk Sentinel monitorizeaza inclusiv temperatura si valorile S.M.A.R.T. (Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology) pentru toate hard disk-urile. Verifica si afiseaza si viteza de transfer a datelor in timp real, aspect important in detectarea unor defectiuni sau degradari ale performantei hard-ului.

Versiunea profesionala ofera backup automat si programat al hard-ului pentru a preveni pierderile de date cauzate de stergeri accidentale sau malware.

Ai nevoie de Hard Disk Sentinel ?

Daca utilizezi un calculator si vrei sa fii sigur ca nu pierzi datele si esti atentionat din timp cand apare o problema cu hard-ul, raspunsul este DA.

HDD Sentinel iti este util in mod special daca :

– utilizezi hard-uri multiple sau SSD-uri in calculatorul tau (IDE / Serial ATA (S-ATA, e-SATA) / SCSI / SAS / hard disk prin USB) sau intr-un suport extern
– folosesti un rack mobil pentru hard-disk
– folosesti un laptop
– folosesti un server sau calculator cu transfer important de date sau utilizare intensa a hard disk-ului
– vrei sa maximizezi stabilitatea sistemului, performanta si integritatea HDD-ului, sa primesti alerte cand sunt atinse temperaturi inalte ale HDD-ului sau “starea lui de sanatate” este scazuta.
– nu vrei sa pierzi datele personale si nu vrei sa platesti pentru recuperarea datelor

Puteti obtine licenta GRATUITA pentru Hard Disk Sentinel Standard accesand site-ul:
https://www.comss.ru/page.php?id=4446
Folositi Google Translate!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.