Laptop-uri, desktop-uri si componente second-hand de calitate

Traim intr-o epoca in care suntem aproape fortati sa ne achizitionam un laptop sau desktop pentru diverse scopuri: a ramane in contact cu ceilalti, a edita si imprima documente/referate, a urmari TV online sau chiar pentru a scoate bani din editare foto/video sau realizare design web.

Oricare ar fi scopul, costul unui laptop performant achizitionat nou-nout poate fi destul de mare.
Astfel, vom lua in calcul cumpararea unui laptop second hand.

Exista variante si avantaje in aceasta situatie: spre exemplu poti alege garantia extinsa de pana la 3 ani, poti configura daca laptop-ul va avea sau nu licenta Windows si cat va fi spatiul de stocare sau capacitatea memoriei RAM.

De asemenea poti alege un laptop refurbished, uneori chiar mai performant.

laptop-uri second hand refurbished

De ce sa ai incredere in aceste produse? In primul rand primesti garantie, livrare gratuita si drept de retur, apoi site-ul prezinta incredere oferind date de identificare si link spre ANPC (un criteriu important). Nu in ultimul rand, produsele vin din surse verificate si anume: dupa perioada de leasing companiile mari returneaza echipamentele IT producatorului si acesta le poate revinde dupa atente verificari. De asemenea pot proveni in urma organizarii unor evenimente de mica anvergura, din excesele de productie sau din rezervele de echipamente ale marilor companii.

Site-ul PreturiBune.ro importa si vinde doar Laptopuri Second Hand Grad A Lux (Refurbished) si Grad A cu Garantie de minim 1 An, cu posibilitatea extinderii garantiei pana la 5 Ani. Asta inseamna ca display-ul va fi intotdeauna in stare perfecta de functionare, fara zgarieturi, acumulatorul este functional cel putin 50% si toate produsele sunt atent verificate, fara componente sau parti lipsa.

Acesta este un advertorial.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Laptop-uri, desktop-uri si componente second-hand de calitate”

  1. Popescu I

    reclama!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.