Windows Repair Toolbox – utilitar complex de securitate si reparare Windows

De multe ori sistemul de operare Windows genereaza erori, se infecteaza cu malware sau pur si simplu se blocheaza din senin. Pe langa asta, uneori ai nevoie sa dezinstalezi ceva fara sa ramana urme in registry sau fisiere nedorite, plus ca de fiecare data cand creezi un document de orice tip este bine sa ii faci backup.

De ce am enumerat toate astea? Ei bine, exista un utilitar de tip all-in-one care poate rezolva toate problemele de mai sus si ofera o multitudine de solutii si utilitare.

Programul se numeste ‘Windows Repair Toolbox‘ si interfata este impartita in mai multe tab-uri: Tools, Malware Removal, Custom Tools, Final Tests, Notes, Settings, About.

In prima categorie poti efectua teste hardware incepand de la HDD, SSD, continuand cu memoria RAM si terminand cu memoria video si temperatura componentelor. In plus, poti alege unul din cele 6 utilitare de backup si restaurare, poti verifica rapid integritatea fisierelor Windows, ai o pleiada de aplicatii ce pot remedia erori diverse generate de Windows si aplicatiile instalate sau poti defragmenta sistemul.

windows repair toolbox

Mergand la partea de Malware Removal si Custom Tools, ti se ofera nu mai putin de 13 utilitare de scanare online sau offline a PC-ului contra malware-ului de orice fel: worms, troieni, virusi, adware, backdoor, rootkit, etc.

windows repair toolbox

Programul ofera suport pentru majoritatea versiunilor Windows: de la XP pana la 10 si vi-l recomandam pentru remedierea problemelor si devirusarea PC-urilor cu sistem de operare Windows.

Windows Repair Toolbox se poate descarca de aici: https://windows-repair-toolbox.com/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “Windows Repair Toolbox – utilitar complex de securitate si reparare Windows”

 1. Popescu

  Cere net.framework v.4

  1. Daniela

   Aprob. Mi-a cerut si mie net.framework v.4, dar a mers ok. Merci frumos!

 2. bogdan

  Așa,și???!!!
  Nu ai observat, că, de pe aceeasi pagina, poți descărca și NET Framework 4.
  Sau de aici,direct https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=17718

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.