Wondershare Recoverit Free – recupereaza datele pierdute pe Wdindows sau Mac

Wondershare Recoverit free este un program de recuperare a datelor destinat sa recupereze fisierele si folderele sterse accidental.  Programul poate fi de ajutor in cam toate scenariile la care va ganditi. Poate restaura fisierele mutate in Recycle Bin sau sterse prin comanda Shift+Del, poate recupera datele pierdute de pe o partitie formatata, pierduta sau “corupta”. In plus, este utila si in gasire datelor care au fost pierdute in urma reinstalarii sistemului, infectarii PC-ului cu virusi, opriri neasteptate ale sistemului sau alte motive necunoscute.

wondershare recoverit

Acest program gratuit de recuperare a datelor este eficient si rapid, cu o interfata grafica moderna si prietenoasa. Orice fisier poate fi previzualizat inainte de recuperare, iar cautarea ta poate fi salvata pentru mai tarziu, nefiind necesar sa o reiei.
Poate recupera peste 550 de tipuri de fisiere (documente, foto, video, arhive, etc) si vei putea salva fisierul tau pierdut in orice locatie la alegere, chiar daca este pe un HDD extern sau camera foto. Soft-ul are suport complet pentru orice tip de formatare a partitiei: NTFS, FAT16, FAT32, exFAT.

wondershare recoverit

Inca din prima pagina a programului poti alege scenariul in care te gasesti, iar apoi procesul va fi simplu.

Va fi scanat drive-ul sau locatia in care fisierul trebuia sa fie, vei putea previzualiza orice doresti sa recuperezi ca sa fii sigur ca e totul in ordine.

Este un program eficient de recuperare a datelor, care nu foloseste multe resurse de sistem si te poate scapa din necaz in cel mai scurt timp posibil. Versiunea gratuita poate recupera doar 100 MB de date o data.

 

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Wondershare Recoverit Free – recupereaza datele pierdute pe Wdindows sau Mac”

  1. bogdan

    DE ceva timp nu ai mai postat ceva gratuit, multulesc, o sa il testez

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.