Despre FaraVirusi.com

Un blog pentru cei pasionati de securitatea PC-ului, dar mai ales pentru cei care au pierdut-o…
Administrat de: Radu (membru Malware Incident Report and Termination si Comodo Malware Research Team).

Colaboratori:

Nu ne asumam raspunderea pentru continutul paginilor a caror promovare o facem prin bannere sau ale caror link-uri apar in postari sau blogroll. De asemenea, responsabilitatea pentru continutul comentariilor postate apartine in intregime autorului lor.

In plus, licentele gratuite prezentate pe acest site vor fi utilizate respectand termenii si conditiile de pe pagina promotiei respective.

Orice comentariu postat pe www.faravirusi.com va fi moderat si cenzurat atunci cand incalca dreptul la libera exprimare a celorlalti utilizatori, aduce o atingere directa asupra rasei, sexului, apartenentei etnice sau religioase a unei terte persoane.

Nu se vor accepta comentarii injurioase si\sau indecente care sfideaza bunul simt. De asemenea vor fi indepartate comentariile off-topic.

Pe acest site pot fi colectate date personale (adrese e-mail, nume folosite in comentarii, IP) care, atat cat tine de administratorul site-ului, nu vor fi utilizate in scopuri comerciale si nici nu vor fi trimise unor terte parti.
Acestea vor fi introduse in mod voluntar de utilizatori in momentul postarii unui comentariu sau inregistrate automat de catre sistemul WordPress.
Cookie-urile primite in timpul accesarii acestui site, alaturi de informatiile personale stipulate anterior vor fi utilizate doar in scopuri statistice sau pentru imbunatatirea site-ului.

Pentru Contactarea echipei FaraVirusi.com, aveti la dispozitie datele din aceasta pagina.

4 responses to “Despre FaraVirusi.com”

 1. xpert

  Am o intrebare : Se poate boota direct de pe imagine .iso cu xp de pe hard-disk?
  am un laptop mic si nu are cdrom
  Am incercat cu usb bootabil si la bootare imi da eroare

  “BOOTMGR is missing
  Press any key to restart PC”

  Am incercat tot ce se poate cu usb si nu merge.
  VA ROG ,niste sugestii

  Multumesc

  1. Gigi

   Nu poti boota direct din imaginea iso. Poti in schimb sa dezarhivezi imaginea cu WinRar pe alta partitie si sa pornesti setup.exe si sa instalezi Windows fara format. Continutul vechi al partitiei va fi mutat in folderul C:\Windows.old
   Daca ai spatiu destul si nu ai virusi poti face lucrul asta.

   Laptopul permite boot de pe USB? Daca da, incearca acest tutorial sau acest program.

 2. serban

  salut ma poate ajuta cineva am un virus ce imi deschide permanent messu si ma tine online si intra in lista si ii saluta si vorbeste in engleza.ce as putea sa fac?ms mult

 3. zercula eugen

  mi- a disparut iconitele d de pe deakap cum se reactivez

Leave a Reply